Oasen ved Lillestrøm.
Nye 2,- 3- og 4-roms leiligheter med ubegrenset tilgang til sol og utsikt, takhager og naturområder – og en vakker beliggenhet ved den flotte Nitelva.

Kommer snart for salg!
STRANDVEGEN 3–5
6 minutter med bil
9 minutter
med sykkel
20 minutter
å gå
11 minutter
med buss
Bo naturskjønt med kort vei til bylivet
Kun 1,5 kilometer fra boligprosjektet Strandvegen Boligpark finner du Lillestrøm med sitt yrende bymiljø. Turen til hit tar 20 minutter til fots, eller 9 minutter med sykkel. Toget fra Lillestrøm tar deg til Oslo S på 10 minutter og til Gardermoen på 12!
104 nye boliger i en grønn, miljøvennlig oase i Rælingen – rett ved vannet.
I Strandvegen Boligpark investerer du ikke bare i tak og vegger, men også i helse, aktiviteter, rekreasjon, komfort, flotte uteplasser og miljøvennlige løsninger både for deg og dine omgivelser. Her utvikler vi leiligheter ved elvebredden på en av Rælingens beste tomter, og anlegger også en hyggelig park og en ny strandpromenade. Første bygg består 27 stk 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Velkommen til ditt nye nabolag!
STRANDVEGEN BOLIGPARK UTVIKLES
Leiligheter for enhver smak
I Strandvegen vil du finne alt fra flotte, store toppleiligheter til arealeffektive leiligheter. Her kan du forvente moderne kjøkken, gode planløsninger og kjellergarasje med heis opp til boligen. Ikke minst har du flotte, felles takterrasser med en unik utsikt mot Lillestrøm den ene veien og til elvedeltaet den andre. Her finnes det noe for alle, uansett behov og livsfase!
LETTSTELTE 2-, 3- Og 4- roms leiligheter
45–104 kvM
STOR, PRIVAT BALKONG
UTSIKT OVER ELVA
FELLES TAKTERRASSER
Bildegalleri
Allsidig friluftsliv like utenfor døra
Strandvegen Boligpark er en sjelden mulighet med mangfoldig friluftsliv rett utenfor døra. Nærmest ligger Strandpromenaden, som åpner for nye tur- og aktivitetsområder for deg som elsker naturen ved vannet.

Fra boligen kan du nyte den frodige elvebredden. Med Østmarka og Øyeren som dine nærmeste naboer, vil du finne turstier, sykkelveier, og gode muligheter for både fiske og kajakk. Marikollen idrettspark kan by på svømmehall – og skiløyper om vinteren.
et trygt og naturskjønt boligområde
Forkjøpsrett hos Usbl
Ikke la drømmehjemmet skli unna. Meld deg inn i Usbl nå, og stå først i køen når boligene legges ut for salg. Vi planlegger salgsstart i 1. halvår 2023. Alle kan kjøpe bolig i Strandvegen, men som Usbl-medlem får du velge først! Som medlem i Usbl har du nemlig forkjøpsrett slik at du enklere kan sikre deg boligen du har sett deg ut. Du får også tilgang til en mengde prisgunstige og spennende medlemsfordeler, her er det penger å spare!
BLI MEDLEM OG KOM FØRST I KØEN
Registrer din interesse
Prosjektmegler
Thomas Eriksen
Har du spørsmål om Strandvegen?
Kontakt oss for mer informasjon om prosjektet
Prosjektmegler
Tone Therese Johansen