loading

Velkommen til Strandvegen 3

Å bo handler om å skape ditt eget liv, og nettopp det får du snart flere muligheter til i Strandvegen Boligpark på Rælingen. Her investerer du ikke bare i tak og vegger, men også i helse, aktiviteter, rekreasjon, komfort, flotte uteplasser og miljøvennlige løsninger både for deg og dine omgivelser – moderne, lettstelte leiligheter. Her får du vakker beliggenhet ved den flotte Nitelva.

NYE, LEKRE HUS I STRANDVEGEN BOLIGPARK

Kommer snart for salg

Nå forbereder vi salgsstart for 33 nye flotte leiligheter i et nytt hus i Strandvegen Boligpark – Hus D. Disse får samme sentrumsnære og samtidig landlige plassering som husene i Strandvegen 1 – ved elvebredden på en av Rælingens beste tomter!

I Hus D vil du finn alt fra flotte, store toppleiligheter til arealeffektive 1- til 4- roms leiligheter med priser fra kr. 1 990 000,-. Leilighetene får gode planløsninger og tilbyr noe for alle, uansett behov og livsfase.

Senere kommer ytterligere to nye hus i Strandvegen Boligpark.

For nettopp å kunne nyte den fine beliggenheten og en ubegrenset tilgang til sol og utsikt, har vi lagt ressurser i å utvikle gode dype uteplasser og tilgang for alle til de flotte takterrassene –  optimal plassering ved vannet og gode lys-og solforhold.

Strandvegen Boligparks beliggenhet ved Nitelven, kombinert med flotte, felles takterrasser, gir en unik utsikt mot Lillestrøm den ene veien og til elvedeltaet den andre. Vi anlegger en ny, hyggelig park med lekeplass for barn og en ny strandpromenade. Strandpromenaden åpner for nye tur- og aktivitetsområder for deg som elsker naturen ved vannet. Prosjektets beliggenhet kun 15 min. spasertur til Lillestrøm gir i tillegg tilgang til et yrende bymiljø.

Som i det første byggetrinnet Strandvegen 1, blir det kjellergarasje og heis opp til leilighetene.

Nå nærmer vi oss et ferdigstilt første byggetrinn i Strandvegen 1, med planlagt innflytting om et halvt år. Haster det med ny leilighet er det noen få ledige leiligheter å finne her – se boligvelger.

  • Meld interesse eller kontakt megler for mer informasjon om Strandvegen 3

    MELD DIN INTERESSE