loading
Strandvegen 1 sett fra elva

Velkommen til Strandvegen 1

Vi har allerede satt spaden i jorden for det som vil bli et unikt boligmiljø i Rælingen. Her ved bredden av flotte Nitelva, bare noen stenkast fra Lillestrøm sentrum, skal vi bygge en grønn, miljøvennlig oase med moderne og velutstyrte leiligheter – og med tilbud du ikke finner maken til.

Prosjektet består av 75 lekre leiligheter, fordelt på tre elegante bygg i lys, vedlikeholdsfri natursten. Alle leiligheter får store balkonger eller terrasser, de alle fleste med storslagen utsikt mot elven. I tillegg blir det store, felles takhager der du kan nyte solen fra morgen til kveld. Fra Strandvegen 1 sykler du til Lillestrøm på noen minutter, og med bil er du i Oslo på et kvarter. Snart kan du kjøre inn porten til området, parkere bilen – eller sykkelen – i garasjen, og ta heisen rett opp til leiligheten din. Planlagt innflytting i Strandvegen 1 er 1. kvartal 2019.

Takterrasse

Flotte felles takhager

I hvert av husene vil det bli to flotte felles takhager som del av fellesarealet. Her kan man nyte solen og utsikten over den flotte Nitelva. Takhagene blir beplantet og inndelt i hyggelige soner. I tillegg har alle leilighetene egen uteplass i form av balkong, markterrasser eller takterrasser.

75 leiligheter

Strandvegen 1 vil bestå av 75 leiligheter. Det blir 2, 3, og 4-roms leiligheter, med god kvalitet, vannbåren varme i radiatorer og kjøkken med hvitevarer integrert. Byggene blir godt integrert med omgivelsene og eksisterende vegetasjon.

Strandvegen 1 uteområde
Det er fokus på miljøvennlige løsninger i Strandvegen1

Miljøvennlige løsninger

Man har søkt å finne gode miljøvennlige løsninger i Strandvegen, som anlegg for avfallssortering og naturlige materialer for fasade som er både miljøvennlig og vedlikeholdsfritt.

  • Meld interesse eller kontakt megler for mer informasjon om Strandvegen 1

    MELD DIN INTERESSE