loading

Om leilighetene

Fellesnevnerne for alle leiligheter i Strandvegen Boligpark Hus D er at de får flotte moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og benkeplater som gir kjøkkenet det lille ekstra, deilige flislagte bad,  og generelt meget gode planløsninger – alt fra 1- til 4-roms og til flotte toppleiligheter.

Her får du leilighet fra priser helt ned til kr. 1 990 000,-

Siden Strandvegen Boligpark har den unike plasseringen ved vannet, med flott utsikt både mot Lillestrøm den ene veien og mot naturen og elvedeltaet den andre, har vi så klart lagt vekt på at leilighetene får store vinduer, som samtidig gir god romfølelse og masse lys. Nær sagt alle leilighetene får romslige uteplasser i form av markterrasser, balkonger eller takterrasser. Her vil det være plass til å nyte frokost eller middag ute i deilig frisk luft.

I tillegg har hvert av husene i Strandvegen Boligpark en stor felles takterrasse for beboerne. En deilig plass for hyggelig samvær med gode solforhold. Her kan man for eksempel nyte lune sommerkvelder i godt selskap.

Meld din interesse i dag, eller ta kontakt med våre hyggelige meglere.  Da vil du bli holdt oppdatert videre i forbindelse med disse fine leilighetene i Strandvegen Boligpark.

Under følger eksempler på leilighetstyper som vil bli å finne i Strandvegen Boligpark Hus D.

Leil 201 – 2-roms på 31 kvm

En smart 2-roms leilighet på 31 kvm med egen balkong. Her er kvadratmeterne utnyttet maksimalt til en meget god planløsning.  I den åpne kjøkken-/stueløsningen er det også plass til spisesplass, og fra stuen er det utgang til egen hyggelig balkong. Balkongen har god dybde som letter møblering.

I Strandvegen Boligpark blir det flere varianter og størrelser av 2-roms planløsninger.  

Prisene starter på kr.  2 250 000, som gjelder leilighet 201.

Leil 205 – 2-roms på 38 kvm

Også Leilighet 205 er en meget god 2-roms planløsning på 38 kvm, med egen balkong. Leiligheten får hjørnekjøkken i åpen planløsning med stuen. Her er det også fin plass til spisebord.  Store vinduer og skyvedør leder ut til leilighetens balkong. Balkongene får god dybde. I Hus D blir det 5 leiligheter av denne typen.

Pris for leilighet 205 er kr.  2 550 000,-.

Leil 206 – 3-roms hjørneleilighet på 52 kvm

Naboleiligheten – leilighet 206 – er en attraktiv 3-roms hjørneleilighet på 52 kvm. Her flommer lyset og leiligheten får et flott utsyn mot elven gjennom store vinduer og skyvedør ut til den store hjørnebalkongen. Også denne leiligheten har en meget god planløsning, med hjørnekjøkken i åpen løsning med stuen hvor det er fin plass til både salong og spisebord og utgang til den deilige balkongen.

Strandvegen Boligpark Hus D vil romme 4 leiligheter av denne typen.

Pris for leilighet 206 er kr. 3 390 000,-.

Leil 504 – 4-roms toppleilighet på 130 kvm

Vi tar også med et eksempel på toppleiligheter du vil finne i Strandvegen Boligpark – nemlig denne på hele 130 kvm, med egen takterrasse på 40 kvm, egen balkong utenfor master bedroom, i tillegg til en stor hjørnebalkong på 26 kvm.  Dette legger til rette for fantastiske lys- og solforhold.

Leiligheten får to deilige bad, det ene med direkte tilknytning til master bedroom. Hovedbadet har inngang fra gangen.  Leiligheten har to soverom til, det ene med god plass til dobbelseng. Oppholdsarealet er stort og elegant – stort hjørneformet kjøkken i den ene enden, godt med plass til stor spisestue og en flott salong i den andre enden.  Utganger til takterrassen direkte fra kjøkkenavdelingen og fra stuen er det utgang til den store balkongen. Store vinduer på tre sider av leiligheten gir unik utsikt året rundt.

Strandvegen Boligpark Hus D vil romme 2 toppleiligheter – leilighet 504, og 406 som er på 115 kvm.

Pris for leilighet 504 er kr.  9 950 000,-.

  • Meld interesse eller kontakt megler for mer informasjon om Strandvegen 3

    MELD DIN INTERESSE